Tonica

Praktijk voor Koorzang en Coaching Vorden

 

 "Ik inspireer via muziek" 

Ik ben dirigent/muzikaal leider van Kleinkoor Second Edition uit Lichtenvoorde en Mannenzangvereniging Inter Nos uit Groenlo. Verder ben ik een keer per maand coach van Mannenensemble Sixtessens uit Zutphen en ben ik als zangcoach betrokken bij Vocaal ensemble Aquamarant uit Arnhem. Klik op de links van de koren hiernaast voor een korte omschrijving.

 

Zangles

In Vorden coach ik overdag leerlingen bij zang, koorzang, noten lezen, dirigeren en solfege. Zowel mensen uit de klassieke als de lichte muziekhoek zijn meer dan welkom en in het bijzonder ook koorzangers. U kunt terecht voor hulp bij instuderen van partijen en voor stemtests en coaching op weg naar een auditie. Ik werk alleen akoestisch en beschik over een piano om desgewenst te kunnen begeleiden. Vanwege de Corona-voorschriften kan ik alleen individuele lessen aanbieden. Zo kunnen we een veilige afstand houden tijdens het zingen. 

spatschermenlesruimteVoor de piano en achter de muziekstandaard hangt een spatscherm en bovendien vraag ik iedereen bij binnenkomst de handen te desinfecteren. Bent u ziek of verkouden, dan verzetten we in goed overleg de les. De lessen duren 45 minuten en kosten 25 euro voor individuele les.

Er is voor de herfst van 2020 een mooie aanbieding geldig: drie individuele lessen voor €70,- of zes voor € 140,-

 

 

Stemtherapie

Wat zegt uw stem over u? Uw stem zegt veel over wie u bent. De dingen die u zegt zijn natuurlijk belangrijk, maar ook de intonatie, de klank, de ademhaling eronder, de boodschap tussen de woorden door... Ik luister ook goed naar verborgen boodschappen die bij mij binnen komen via uw stem. In enkele sessies kan ik met u aan de slag gaan aan de hand van uw stem. Met woorden, klanken en eventueel (als u daarvoor open staat) zang, kunnen we samen werken aan wie u eigenlijk bent en wilt zijn. Zowel fysieke als geestelijke 'klachten' of patronen komen naar het oppervlak drijven en kunnen aangepakt worden of omgezet worden in krachten waarmee u verder kunt. Hoort u uzelf nog wel? En hoe horen anderen u? Kortom, een boeiende tocht door uw wereld via uw stem. Neem gerust contact op voor informatie of een afspraak.