Tonica

Praktijk voor Coaching Vorden

 oranjemuzieknoten 

- daar zit muziek in! -

 U hoeft niet 'ziek' te zijn om gecoacht te worden, integendeel! Het is een investering in uzelf en daarmee in uw omgeving. Coaching is er voor iedereen.

fotoreclamebordAls u tegen vragen, dilemma's, blokkades, angsten, onzekerheden, klachten (fysiek of mentaal) of uitdagingen aanloopt, in uw levensloop of werkgerelateerd, waar u graag wat ondersteuning bij zou willen hebben, dan kan ik u misschien verder helpen. Door middel van gesprek en allerlei oefeningen probeer ik u zich bewust te laten worden van wie u bent, wat u wilt, wat u denkt en voelt en wat u kunt. In het bijzonder coach ik ouderen, mensen die met autisme te maken hebben en musici/zangers met problematiek op het gebied van stress en angst. Te allen tijde blijft u de regie over uw leven houden. Ik haak alleen even aan en probeer net dat bij u los te maken, wat verandering teweeg kan brengen. Niet de gebeurtenissen in uw leven geven verandering en ontwikkeling, maar de manier waarop u erop reageert. 

Ik kan mij voorstellen dat u zich nu afvraagt: "Maar wat gaan we dan doen?". Tijdens de coachingssessies werk ik met een combinatie van gesprek en oefeningen. De theoretische modellen waar ik mee werk zijn de Rationeel Emotieve Therapie (RET) en Transactionele analyse (TA). Verder maak ik gebruik van verschillende gesprekstechnieken, associatieve oefeningen, mindfulnessoefeningen, ademhalingsoefeningen, creatieve oefeningen en klankoefeningen; u houdt de regie!  Ik maak ook vaak gebruik van muziek. Muziek is een universele taal zonder woorden, die vaak enorm helpend kan zijn om tot inzicht te komen. En natuurlijk zit er een belangrijk onderdeel 'thuis (in)oefenen' aan vast, want veranderen kost tijd, inzet en doorzettingsvermogen.

Kosten

Een coaching kan bestaan uit een enkele sessie voorafgegaan door een intake of uit meerdere. We bepalen na de intake samen wat het beste resultaat gaat geven. Een intake is gratis (ca, 45 minuten) en elke vervolgsessie (van ca. 1-1,5 uur) kost € 70 ,-.  

 Bijzondere pakketten*: 

  • 'APK' sessie: 1 sessie van max. 2 uur zonder intake (€ 65,-)

             Doel: kort samen kijken waar u nu staat en waar u naartoe wilt

  • Standaard pakket: 3 sessies + intake  (€ 195,-)

 

  • Uitgebreid pakket: 6 sessies + intake  (€ 390,-)

 

*De pakketprijzen gelden alleen als u van tevoren aangeeft daarvoor te kiezen. Mocht u voor een pakket gekozen hebben en er zijn meer sessies nodig, dan geldt de prijs voor een losse sessie.

Locatie

U kunt natuurlijk naar mijn rustig gelegen praktijk toe komen in het buitengebied van Vorden (Delden), maar ik kom ook graag naar u toe. Als u in de gemeente Bronckhorst woont, is dat kosteloos. Daarbuiten reken ik reiskosten. Onder Bronckhorst vallen de volgende 44 kernen: Achter-Drempt, Baak, Bekveld, Bronkhorst, Covik, De Meene, Delden, Dunsborg, Eldrik, Gooi, Halle, Halle-Heide, Halle-Nijman, Hengelo (gemeentehuis), Heurne, Hoog-Keppel, Heidenhoek, Hummelo, Keijenborg, Kranenburg, Laag-Keppel, Linde, Medler, Mossel, Noordink, Olburgen, Oosterwijk, Rha, Steenderen, Toldijk, Veldwijk, Velswijk, Vierakker, Voor-Drempt, Varssel, Veldhoek, Vorden, Wassinkbrink, Winkelshoek, Wittebrink, Wichmond, Wildenborch, Wolfersveen, Zelhem

.