Tonica

Praktijk voor (koor)zang en coaching, Vorden

 stemvork

Als u tegen vragen, dilemma's, blokkades, angsten, onzekerheden, klachten (fysiek of mentaal) of uitdagingen aanloopt, waar u graag wat ondersteuning bij zou willen hebben dan kan ik u misschien verder helpen. Door middel van gesprek en allerlei oefeningen probeer ik u zelf bewust te laten worden van wie u bent, wat u wilt, wat u denkt en voelt en wat u kunt. In het bijzonder coach ik musici/zangers met problematiek op het gebied van stress en angst. Ten allen tijden blijft u de regie over uw leven houden. Ik haak alleen even aan en probeer net dat bij u los te maken, wat verandering teweeg kan brengen. Niet de gebeurtenissen in uw leven geven verandering en ontwikkeling, maar de manier waarop u erop reageert. 

Ik kan mij voorstellen dat u zich nu afvraagt: "Maar wat gaan we dan doen?". Tijdens de coachingssessies werk ik met een combinatie van gesprek en oefeningen. De theoretische modellen waar ik  mee werk zijn de Rationeel Emotieve Therapie (RET) en Transactionele analyse (TA). Verder maak ik gebruik van verschillende gesprekstechnieken, associatieve oefeningen, mindfulnessoefeningen, ademhalingsoefeningen, creatieve oefeningen en klankoefeningen. En natuurlijk zit er een belangrijk onderdeel 'thuis (in)oefenen' aan vast, want veranderen kost tijd, inzet en doorzettingsvermogen.

 quoteellis

Kosten

Een life coaching kan bestaan uit een enkele sessie voorafgegaan door een intake of uit meerdere. We bepalen na de intake samen wat het beste resultaat gaat geven. Een intake is gratis en elke vervolgsessie (van ca. 1-1,5 uur) kost € 70 euro,-.