Tonica

Praktijk voor Koorzang en Coaching Vorden

 oranjemuzieknoten 


 

Op deze plek geef ik leden van mijn koren en zangleerlingen de ruimte om een bericht achter te laten. Zo kunnen we toch een beetje met elkaar in verbinding blijven. Wil je iets hieronder geplaatst hebben? Stuur mij dan een mail met de tekst of bel me..email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06- 23 63 87 44/ 0575- 55 18 47

 • 3 mei Guus Bleumink: "Hallo beste heren en dame van “Inter Nos” Hoe gaat het jullie allen?  ik ga er van uit dat het goed is , want ik  hoor of zie niets voor de lief en leed pot.! Dat is een prima zaak, houden zo!! blijf gezond. Is de verveling nog niet toegeslagen? Dat kan haast niet.!! Want Esther stuurt ons geregeld een filmpje waar wij mooi mee kunnen repeteren! Ik wil Esther dan ook bij deze dank zeggen en een duimpje geven voor wat zij ons voorschotelt. Het leert veel gemakkelijker. En mijn complimenten voor de tijd die zij daar insteekt! Zij zingt wel per stemgroep en voor 4 koren al die nummers in, onderschat dat niet. Alleen voor “Inter Nos “  al 10 nummers x 4 stemgroep  is al 40 keer inzingen en dan die andere koren! Ik kan hier geen afb. van een duimpje neer zetten (of ik weet niet hoe dat moet?). Anders had ze van mij twee grote duimen gekregen. Wie het met mij eens is geef haar ook een duim of twee! Ik wens jullie nog veel gezondheid en tot gauw weer bij City. (hoop ik ) Groetend Guus Bleumink"

 

oudere berichten:

 • 20 maart Esther Gotink: "Op deze eerste dag van de lente, probeer ik echt om dat heerlijke gevoel van naderende warmte en ontluikende natuur toe te laten. Het valt niet mee, door alle zorgen die nu spelen, maar toch wens ik iedereen een beetje lente-gevoel toe in deze bizarre tijd! Hartelijke groeten! ☼
 • 21 maart Berrie Nijhof (Inter Nos) " Hoi Esther en leden van internos. Met ons gaat alles goed.
  Las net dat dweilorkesten dag ook niet doorgaat⯑
 • 23 maart Michael Daniel (Inter Nos): "Groeten aan allen! Zou je (Esther) een filmpje kunnen maken met een aantal oefeningen met lax vox, zodat we thuis daarmee drie maal per dag kunnen oefenen? Het is goed voor de stem, maar ook voor de conditie van de longen en dat is mooi in deze tijden van corona."
 • 23 maart Guus Bleumink (Inter Nos): "Hallo alle mede zangers en muzikaleleiding,
  In deze moeilijke periode dat je zo veel mogelijk thuis dient te blijven, kunnen we wel mooi met de F.R. oefenen in combinatie met de beelden van Esther en de lax vox. (Krijg je ook ander gedachten!!) Ik zou zeggen blijf gezond, en oefen goed! Tip: onder de knop Corona in het menu kun je ook oefenen op noten lezen!"
 • 24 maart Aloys Koppelman (Inter Nos): "Het allerbeste voor alle leden en ik hoop dat we snel weer naar de zang kunnen bij City!"
 • 24 maart Johnny Bos (Inter Nos): "Hoi Esther Joop en Koorleden, Met alle stof ons door Esther aan geboden,kunnen we echt goede zangers worden.
  Ik hoop tot gauw op de repetitie bij City Lido.
 • 24 maart Fons Klein Tuente (Inter Nos): "Hallo Esther Joop en koorleden Inter Nos. Na bijna drie weken geen repetitie mis ik toch de donderdagavond. Geen zang en alleen maar corona nieuws ellende. Maar we moeten er met ons allen doorheen. Hopen dat wij allen gezond blijven en elkaar zoals het nu gepland staat in juni weer terug zien."
 • 26 maart Jan Hakkers (Inter Nos): "Groet'n uut Grolle. Ik kwam dit filmpje tegen van Alvin Oon met titel “Fight the virus” op de melodie van “The Sound of Silence”. En deze vond ik kwalitatief echt de moeite waard om te delen n.a.v. jouw “Goed gaon” oproep! P.S. Alvin Oon heeft er veel werk van gemaakt, het is zeer goed doordacht en positief … en Alvin is een echte BAS ⯑." https://youtu.be/JYTzX9JCbDY
 • 29 maart Joop ter Horst (Inter Nos): "Beste Internossers, Wij zijn al een aantal weken niet meer bij elkaar geweest vanwege dat ellendige virus en ik denk dat we er voorlopig ook nog niet van af zijn. Ik mis het wel heel erg maar we moeten het accepteren. Ik wil jullie allemaal veel sterkte en geduld wensen, vooral degenen van ons die alleen thuis zijn, en laten wij hopen dat iedereen gezond mag blijven. Op YouTube staat dit filmpje  https://youtu.be/qbv5PPFx8fI van ons en hoop van harte dat we er dit jaar in juli gewoon weer staan en kunnen zingen! Om met Ramses Shaffy te zeggen: We zullen doorgaan!.........."
 • 14 april Hemut Peters: " Hallo Esther, Joop en koorleden van InterNos. Met ons gaat alles goed, we vervelen ons niet. Fietsen af en toe een rondje buitenaf voor de nodige beweging. Mis jullie en het zingen erg en hoop dat het niet al te lang meer duurt dat we elkaar weerzien op de donderdagavonden. Hartelijke groeten, ook namens Margriet"