Tonica

Praktijk voor Koorzang en Coaching Vorden

 

 "Ik inspireer via muziek" 

Lieve koorzangers en koorzangeressen,

Het is met geen woorden te beschrijven hoeveel ik de koorzang mis. Ik denk dat dat voor jullie niet anders zal zijn. Het lijkt erop dat we dit voorjaar nog geduld moeten oefenen, voordat we weer (gefaseerd) kunnen gaan starten. Ik weet dat velen van jullie thuis zingen en soms online bezig zijn met het instuderen van de noten van nieuwe stukken. Allemaal geweldig natuurlijk, maar hoe is het met de stemconditie gesteld?? Van veel zangers hoor ik dat hun stem ‘achteruit gaat’ of ‘minder goed klinkt’. Zangtechniek zakt langzaam weg met het wegvallen van zangroutines en live repetities. Om te zorgen dat een ieder straks op volle kracht, zonder stemproblemen, kan starten met het hernieuwde zanggebeuren, bied ik een opfrispakket aan van drie zanglessen. Centraal staan verschillende oefeningen om de stem weer in conditie te brengen en zonder klachten te zingen. Dit alles in de veilige omgeving van onze vrijstaande boerderij, waar we ons houden aan de gebruikelijke Coronamaatregelen zoals handen desinfecteren, afstand houden, ventileren en een levensgroot spatscherm tussen mij en de gastzanger. Bovendien ontvang ik slechts 1 gastzanger per dag. Voel je je ziek (of ik) dan verzetten we de les.

Wil jij gebruik maken van drie opfris-zanglessen voor € 68,50? Bel of mail me dan en we plannen meteen de data.

Hartelijke groeten,

Esther Gotink

Telefoon: 06-23 63 87 44 / 0575-55 18 47

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.esthervanderheijden.nl