Tonica

Praktijk voor (koor)zang en coaching, Vorden

 stemvork

Doe eens gek…

ondag 11 november is er in de Johanneskerk in Lichtenvoorde een 'Kerkproeverij'. Kerkproeverij is gebaseerd op het Engelse Back to Church Sunday. Voor steeds meer mensen is de kerk onbekend terrein geworden. Om daar verandering in te brengen is er de Kerkproeverij. Het is een laagdrempelige en geheel vrijblijvende kerkdienst om kennis te maken (te komen proeven) met wat er in een kerkdienst gebeurt. De datum, de elfde van de elfde, is van oudsher verbonden met Carnaval. Het thema is hier op aangepast: 'Doe eens gek...'.

Nu is iedere kerkdienst vrij toegankelijk én vrijblijvend. Maar deze keer hopen we echt van harte dat er een gezellig weerzien is, of een hartelijke kennismaking. We horen vaak dat er in de kerk nooit wat verandert. Maar de kerk van nu is al lang niet meer de kerk van twintig jaar geleden of zelfs tien jaar gelden. Al met al de moeite waard om dit zelf te ervaren.

Als voorbereidingsgroep zijn de afspraken gemaakt voor een wat ons betreft heel aansprekende dienst. Het kleinkoor Second Edition is al druk aan het repeteren en samen hebben we mooie liederen uitgezocht. Wie het koor kent weet dat het een feest is om naar te luisteren. Wie het koor (nog) niet kent? Kom en overtuig jezelf. De kerkdienst begint om 10.00 uur. De Johanneskerk is te vinden aan de Rentenierstraat in Lichtenvoorde.